Βρίσκεστε εδώ: Οι δράσεις μας
Τα νέα μας
Λίγα λόγια
Αυτό που λείπει περισσότερο στα παιδιά είναι η συντροφιά, το κίνητρο, η εξωστρέφεια και η εμπιστοσύνη.

Βλέπουμε τα παιδιά ως παιδιά όπως όλα τα άλλα!
Δράσεις
Οι δράσεις μας είναι ήδη παρούσες  στο «Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Προστασίας Παιδιού» στον Πόρο, στην «Στεγη Αρρενων Ανηλικων στον Μασταμπα» στην περιοχή του Ηρακλείου. Στο «Ορφανοτροφείο της Μονής Καλυβιανής» στις Μοίρες, στο «Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Αρρένων Χανίων» και στο «Εκκλησιαστικό Ορφανοτροφείο Βουλιαγμένης».
Στόχος μας
Στόχος μας είναι η επέκταση των δραστηριοτήτων μας σε όλα τα Ορφανοτροφεία και Ιδρύματα με παιδιά, στην Περιφέρεια της Κρήτης και στον Ελλαδικό χώρο..
 
Προσεχείς δράσεις
Σε εβδομαδιαία βάση - Η Ομάδα των Παιδιών
Παράλληλα με τις δράσεις - event - γιορτές, η Ομάδα των Παιδιών, είναι εκείνη που επισκέπτεται τα παιδιά στα Ιδρύματα, τα γνωρίζει, τους μιλά και παίζει μαζί τους. Υπάρχει συγκεκριμένο μηνιαίο Πρόγραμμα με τις επισκέψεις μας στα Ιδρύματα, όπου μπορεί να δηλώσει συμμετοχή όποιος εμπνέεται από αυτή την δράση.
Προηγούμενες δράσεις
Σαββάτο, 18 Φεβρουαρίου 2017 στις 15:00 - Αποκριάτικη Απόδραση Νο2

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ


Συμμετοχή της ομάδας «Είμαι Ακόμα Παιδί» στο Καστρινο Καρναβαλι το Σάββατο στις 18 Φλεβάρη 2016. Σημειο συναντησης πλατεία Ελευθεριας ώρα 15:00.

Ο κάθε εθελοντής μας , συμμετέχει μαζί με ένα παιδί από τα δύο Ιδρύματα που βρίσκονται στον Νομό Ηρακλείου : Κέντρο Προστασίας Παιδιού στον Πόρο και Στέγη Αρρένων Ανηλίκων στον Μασταμπά. Η συμμετόχή μας στο Καρναβάλι είναι ανοιχτή για όλους τους γνωστούς, φίλους, ανθρώπους που στηρίζουν την δράση μας και θέλουν να αγκαλιάσουν τα παιδιά και να συνεισφερουν με την παρουσια τους.

Στόχος μας είναι η συμμετοχή μας να ξεπεράσει τα 150 άτομα ώστε αφενός τα παιδιά να νιώσουν ενεργό μέρος της κοινωνίας μας. Συν τοις άλλης μέρος μιας ομάδας που τα αγαπά καθώς και να ευαισθητοποιήσουμε τον κόσμο για την δράση μας.

Το θέμα της συμμετοχής που επιλέξαμε ως αποκριάτικη φορεσιά είναι: Η ΑΓΑΠΗ !!

Εδω δημιουργειστε ελευθερα!!! Προκειται για αυτοσχεδιες στολες με μονο όρο πολυ φαντασία και πολλά χρώματα!! Προτιμησαμε ενα κουστούμι ευφάνταστο που δινει την δυνατοτητα στην δημιουργικοτητα, την παιδικότητα και την χαρά μας να ελευθερωθεί ενώ είναι χωρίς καποιο κόστος, ώστε να συμμετέχει όποιος το επιθυμεί!!

Για την καλυτερη οργάνωση της Ομάδας, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή ως Δευτερα 13/02 στο mail μας: info@eimaiakomapaidi.gr ή στην υπεύθυνη Έυη Λεονταράκη τηλ. 6974645331, καθότι όσα περισσότερα άτομα τόσο μεγαλυτερη γιορτή και αγάπη!

Η ομάδα «Είμαι Ακόμα Παιδί» είναι ένα δίκτυο εθελοντών για την κοινωνικοποίηση και εξωστρέφεια των παιδιών σε Ορφανοτροφεία και Ιδρύματα. Οι δράσεις μας είναι ήδη παρούσες στο «Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Προστασίας Παιδιού» στον Πόρο, στο «Ορφανοτροφείο της Μονής Καλυβιανής», στην «Στεγη Αρρενων Ανηλικων στον Μασταμπα», με στόχο την επέκταση των δραστηριοτήτων μας σε όλη την περιφέρεια της Κρήτης και στην υπόλοιπη Ελλαδα.

Ανάμεσα στις πρωτοβουλίες μας εκτός του Ιδρυματικού χώρου είναι και η δράση μας ονόματι "ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ". Μας αρέσει να δημιουργούμε μέσα από έμπνευση έτσι "βαφτίζουμε" τις εκδηλώσεις. Το όνομα "ΑΠΟΔΡΑΣΗ" συνοδεύει τις δράσεις μας καθώς μας αρέσει η έννοια της απόδρασης από το δράμα, την καθημερινότητα και το παρελθόν. Δείχνοντας σε μικρούς και μεγάλους μια πιο φωτεινή και ζωηρή εκδοχή της ζωής! Τί λες? Συμμετέχεις μαζι μας?

Παμεεεεεεε!!!

Δείτε την πρόσκληση της εκδήλωσης

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση

Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2016 - Σεμινάριο Ευαισθητοποιήσης για ΑΜΕΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ένα ακόμα σεμινάριο της Εθελοντικής Ομάδας ‘ Είμαι Ακόμα Παιδί’ με θέμα «Ευαισθητοποίηση για άτομα με αναπηρίες (ΑΜΕΑ)» στα παιδιά της ‘Στέγης Αρρένων Ανηλίκων’.

Έμπνευση και αφορμή για το σεμινάριο στάθηκε η εθελόντρια της ομάδας Εμμανουέλα Μωυσάκη, η οποία έχει μίας μορφής αναπηρία και παρόλα αυτά είναι αθλήτρια της Ποδηλασίας. Το σεμινάριο εισηγήθηκε ο προπονητής του Συλλόγου ‘Ατόμων με Αναπηρία Τάλως’ κ. Γιώργος Βαρβεράκης, όπου μέσα από βίντεο αλλά και βιωματικά παιχνίδια έφερε τα παιδιά στην θέση των τυφλών ή ατόμων με κινητικές δυσκολίες.

Τα παιδιά συγκινήθηκαν, διασκέδασαν, κατανόησαν, ήρθαν σε επαφή και έπαιξαν μαζί με εθελοντές και την Εμμανουέλα.

Αξίζει να δοθούν συγχαρητήρια για την δουλειά τους τόσο στους αθλητές όσο και τους προπονητές και ιδιαιτέρως στον κ Βαρβεράκη, ο οποίος είναι πρόθυμος να βοηθήσει στο έργο της Εθελοντική Ομάδας ενημερώνοντας τα παιδιά.
Θα ακολουθήσει το ίδιο σεμινάριο και στο ‘Κέντρο Προστασίας Παιδιού ‘στον Πόρο.

Να σημειωθεί ότι το σεμινάριο υλοποιήθηκε βάσει του τρίτου πυλώνα για την Εξωστρέφεια και Κοινωνικοποίηση των παιδιών καθώς και την έμπνευση νέων πρότυπων. ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ – ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ.

Περισσότερες πληροφορίες για τον αθλητικό σύλλογο ατόμων με αναπηρία Τάλως  θα βρείτε στο παρακάτω link:

https://www.facebook.com/%CE%A4%CE%91%CE%9B%CE%A9%CE%A3-%CE%91%CE%B8%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%A3%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CE%91%CE%BC%CE%B5%CE%91-TALOS-paracycling-team-354460698045569/

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση

Δελτία τύπου της εκδήλωσης: Kriti24.g
r

Σαββάτο, 17 Δεκεμβρίου 2016 στις 17:00 - Τα πιο Γλυκά Χριστούγεννα Νο2

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Τα πίο Γλυκά Χριστούγεννα No 2
Στο Καφέ 'Ουτοπία', στο πεζόδρομο της Χάνδακος

Η Εθελοντική Ομάδα ‘Είμαι Ακόμα Παιδί’ προσφέρει δράσεις εξωστρέφειας και κοινωνικοποίησης σε παιδιά που ζούνε σε Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας και Ορφανοτροφεία.

Σε αυτό το πλαίσιο, διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά τη Χριστουγεννιάτικη της Γιορτή προσφέροντας χαρά  στα 42 παιδιά του Κέντρου Προστασίας Παιδιού στον Πόρο και τη Στέγη Αρρένων Ανηλίκων στον Μασταμπά.

Η εκδήλωση "Τα πιο Γλυκά Χριστούγεννα Νο 2" θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου από τις 17:00 έως τις 21:00, στο καφέ ‘Ουτοπία’, στην οδό Χάνδακος.

Πρόκειται για μια ξεχωριστή γιορτή που στόχο έχει να σκορπίσει τη γιορτινή διάθεση, το Χριστουγεννιάτικο Πνεύμα και να μετατραπεί η πόλη μας σε μια μεγάλη αγκαλιά για τα παιδιά.

Πολλές εκπλήξεις περιμένουν μικρούς και μεγάλους, όπως σιντριβάνια σοκολάτας και το Δέντρο Ευχών όπου θα στολιστεί με μηνύματα αγάπης, ευχές, ζωγραφιές και γράμματα από τα ίδια τα παιδιά και τους μεγάλους μεταξύ 17.00-19.00. Προς τιμήν των Παιδιών, αυτό το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο θα παραμείνει στολισμένο στην οδό Χάνδακος , διαδίδοντας την ενέργεια αυτής της βραδιάς στην πόλη μας για όλες τις γιορτινές  μέρες.

Πολλοί είναι εκείνοι  που με τα ξεχωριστά τους ταλέντα θα συνεισφέρουν εθελοντικά για να μείνει αξέχαστη  αυτή η γιορτή.

Η Εκδήλωση μας ξεκινάει με το στολισμό του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στις 17.00 υπό την συνοδεία και τις μελωδίες  της Φιλαρμονικής του Δήμου Ηρακλείου σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Παιδείας στις 17.30. 

Θα ακολουθήσει ο Μάρκος Καραμήτρος από το Circus Camino ως Ξυλοπόδαρος παίζοντας και προσφέροντάς μας ένα μοναδικό σόου από φωτιές,

Τα αδέρφια Μαριγιάννα και Μάνος Χριστοφακάκης θα συνδυάσουν τις εμπειρίες τους στο έντεχνο και κλασικό τραγούδι και θα μας προσφέρουν ένα όμορφο μουσικό ταξίδι με τη συνοδεία του Ορέστη Κουσαθανά  στο πιάνο και του Γιώργου Κιαγιαδάκη στο βιολί. Ακόμη, με υπέροχες μελωδίες θα ντύσουν την εκδήλωση το Μουσικό Σχήμα Antonis Irida Due με latin-swing & jazz ήχους

Στη συνέχεια,  η  επιτυχημένη σχολή Χορού 'Νους και  Σώμα' θα μας μυήσει σε φιγούρες της  Zumba & Latin. Παράλληλα, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε το δυναμισμό και το πάθος του Αργεντίνικου Tango μέσα από το χορό του Μάνου Χριστοφακάκη και της Μαριάννα Ρούσσου, οι οποίοι θα ερμηνεύσουν το γνωστό σε όλους 'Libertango' του Astor Piazzolla με ζωντανή μουσική. Θα ακολουθήσει ακόμα ένα ζευγάρι  χορού Tango επιδεικνύοντας την αγάπη και τη σταθερότητα στην τέχνη με τον Μιχάλη Παυλάκη και τη παρτενέρ του Σ. Κοκολάκη

Στην παρουσίαση της εκδήλωσης  θα βρίσκεται η αγαπημένη μας Ιωάννα Μαλέσκου. Σε όλη τη διάρκεια της θα μας συντροφεύει μουσική με Dj από το Radio Family και η γιορτή θα κλείσει με μουσικά ακούσματα  από το ωδείο 'LAB Music Education'. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε  όλους τους συντελεστές που προσφέρθηκαν με όρεξη ώστε να γίνει πραγματικότητα μία μεγάλη γιορτή αγάπης για όλους μας, στο Γιώργο Γιακατό από τη 'Super Sounding'- μουσικά όργανα  καθώς και την Ουτοπία που μας φιλοξενεί στον χώρο της παρέχοντας δωρεάν ροφήματα για τα 42 παιδιά. Να σημειωθεί ότι για την πραγματοποίηση  της εκδήλωσης αυτής μας ενέπνευσε κ μας στήριξε η Ουτοπία και ο κ Δημήτρης Τζανάκης!

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!

*Θα υπάρξει χρέωση μόνο εάν κάποιος επιθυμεί να καταναλώσει κάποιο από τα ροφήματα του καταστήματος*

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση

Δείτε το βίντεο πρόσκλησης της εκδήλωσης

Δείτε το βίντεο της εκδήλωσης

Δείτε την πρόσκληση της εκδήλωσης


Δελτία τύπου της εκδήλωσης: CretaLive.gr - Entercity.gr - IRAKLIOblog.gr

Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2016 στις 09:00 - Βράβευση για την εθελοντική ομάδα "Είμαι Ακόμα Παιδί"

Την εθελοντική ομάδα "Είμαι Ακόμα Παιδί" για την ανιδιοτελή προσφορά και τις δράσεις εντός και εκτός ιδρυματικού χώρου για τα 28 παιδιά του Κέντρου Προστασίας Παιδιού στον Πόρο, τίμησε το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης, για το έτος 2015-2016.

To έργο της ομάδας επικεντρώνεται στα ίδια τα παιδιά καθότι στην βάση μηνιαίου προγράμματος, οι εθελοντές τα επισκέπτονται και κάνουν παρέα μαζί τους.

Επίσης, υλοποιούνται και διάφορες δραστηριότητες εκτός του Ιδρύματος, με στόχο την βιωματική μάθηση, όπως μία εκδρομή στην φυση "Απόδραση στην φύση" στις 14 Μαίου ή η ομαδική συμμετοχή εθελοντών και παιδιών στο δρομικό γεγονός Love Run στις 14 Φεβρουαρίου.

Τον έπαινο έλαβε η ομάδα ‘Είμαι Ακόμα Παιδί’ στη διάρκεια των εργασιών του 6ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Μονάδων Κοινωνικής Πρόνοιας που πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Νικόλαο, στο ξενοδοχείο Miramare, στις 30 Ιουνίου του 2016.

Όπως δήλωσαν οι εθελοντές της ομάδας , η ανταμοιβή για την συνεισφορά τους είναι τα χαμόγελα των παιδιών που εισπράττουν και η πρόθεση των συμπολιτών μας να συνδράμουν στο όλο εγχείρημα, γεγονότα που τους δίνουν δύναμη να συνεχίσουν το έργο τους.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση

Δελτία τύπου της εκδήλωσης: IRAKLIOblog.g
r

Σαββάτο, 14 Μαίου 2016 στις 09:00 - Απόδραση στη Φύση

Εκδρομή με τίτλο ‘Απόδραση στη φύση’ διοργανώσε στις 14 Μαΐου η εθελοντική ομάδα ‘Είμαι Ακόμα Παιδί’ για τα 28 παιδιά του Κέντρου Προστασίας Παιδιού στον Πόρο και τα 14 παιδιά της Στέγης Αρρένων Ανηλίκων στον Μασταμπά.

Η εκδρομή που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το φυσιολατρικό σύλλογο Ηρακλείου περιλάμβανε πεζοπορία στο φαράγγι των πεζών.

Στόχος ήταν να έρθουν τα παιδιά πιο κοντά στον φυσικό πλούτο του τόπου μας και συνεπώς να αναπτυχθεί η οικολογική τους συνείδηση και η αγάπη τους για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος καθώς και το ενδιαφέρον τους για αθλητικές δραστηριότητες στην φύση. Οι εθελοντές παρέλαβαν τα παιδιά στις 9 το πρωί από τα ιδρύματα.

Η διάσχιση του φαραγγιού θα διήρκεσε μιάμιση ώρα και περιλάμβανε στο ενδιάμεσο και πικ νικ. Τα σάντουιτς, οι χυμοί και τα νερά για όλα τα παιδιά ήταν ευγενική χορηγία της ομάδας ‘Είμαι Ακόμα Παιδί’.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση

Δελτία τύπου της εκδήλωσης: FlashNews.gr
- CretaLive.gr

Σαββάτο, 30 Απριλίου 2016 στις 12:00 - Πασχαρούμενοι - Love Radio 102.8 FM

Η συμμετοχή της ομάδας μας "Είμαι Ακόμα Παιδί" στην πρωτοβουλία του Love Radio Κρήτης "Πασχαρούμενοι", όπου δωροτυλίξαμε Πασχαλινά τσουρεκάκια και αβγά , που διανεμηθήκαν στο Κέντρο Προστασίας Παιδιού στον Πόρο, καθώς και σε αλλά Ιδρύματα του Δήμου Ηρακλείου και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση

Κυριακή, 6 Μαρτίου 2016 στις 17:00 - Αποκριάτικη Απόδραση vol.1

Η ομάδα «Είμαι Ακόμα Παιδί» είναι ένα δίκτυο εθελοντών για την κοινωνικοποίηση και εξωστρέφεια των παιδιών σε Ορφανοτροφεία και Ιδρύματα. Οι δράσεις μας είναι ήδη παρούσες στο «Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Προστασίας Παιδιού» στον Πόρο, στο «Ορφανοτροφείο της Μονής Καλυβιανής», στην «Στεγη Αρρενων Ανηλικων στον Μασταμπα», με στόχο την επέκταση των δραστηριοτήτων μας σε όλη την περιφέρεια της Κρήτης.

Ανάμεσα στις πρωτοβουλίες μας εκτός του Ιδρυματικού χώρου είναι και η τέταρτη δράση μας ονόματι "ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ" .

Πρόκειται για μία αποκριάτικη γιορτή στις 6 Μαρτίου του 2016, την Κυριακή των Αποκρεών στο ΄'SALΟON' στην Αμμουδάρα, Ηρακλείου, ώρα 17.00, για τα 28 παιδιά του Κέντρου Προστασίας Παιδιού στον Πόρο και τα 12 παιδιά της Στέγης Αρρένων Ανηλίκων στον Μασταμπά.

Προσκεκλημένοι είστε όλοι μικροί και μεγάλοι, ώστε τα παιδιά να βιώσουν την χαρά της συναναστροφής με περισσότερο κόσμο. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους!

Το πάρτυ περιέχει αναψυκτικά και εδέσματα έως 150 άτομα (όπως σουβλάκια, πίτσες, τυροπιτάκια κτλ)

Όλα τα εδέσματα και αναψυκτικά προσφέρονται στα παιδιά και τους καλεσμένους δωρεάν, με την υποστήριξη των χορηγών μας συνεισφέροντας στο έργο μας: ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΦΟΥΡΝΟΙ, ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ-ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ: ΑΔΕΡΦΙΑ & ΜΑΓΕΥΜΑΤΑ, SUPERMARKET ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ.

Ευχαριστούμε το "SALOON" για την φιλοξενία και υποστήριξη του σε αυτή την γιορτή για τα παιδιά. Ζητουμενο ειναι η συναναστροφή μαζι τους και η ανάπτυξη της κοινωνικοποιησης των παιδιών , μεσα απο ενα πάρτυ με φιλους,μουσική, διασκέδαση, χορό και παιχνίδι. Μουσική από dj, μπαλόνια, ζωγραφική στα πρόσωπα των παιδιών, πινιάτα και άλλες εκπλήξεις...!

Ελάτε να μοιράσουμε χαμόγελα και να συνεισφέρουμε στα παιδιά! Μοιραζουμε χαμογελα στα παιδια και αυτα μας ανταμειβουν με αγαπη!

Παιξτε μαζι μας!!!!

Δείτε την πρόσκληση της εκδήλωσης

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση

Δελτία τύπου της εκδήλωσης: eKriti.gr - FlashNews.gr - Heraklion.gr

Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2016 στις 09:00 - Love Run 2016

Συμμετοχή της ομάδας «Είμαι Ακόμα Παιδί» στο δρομικό γεγονός «love run» την Κυριακή στις 14 Φλεβάρη 2016 ώρα 09.00. Ο κάθε εθελοντής μας , τρέχει ή περπατά με ένα παιδί από τα δύο Ιδρύματα που βρίσκονται στον Νομό Ηρακλείου : Κέντρο Προστασίας Παιδιού στον Πόρο και Στέγη Αρρένων Ανηλίκων στον Μασταμπά.

Ο κάθε εθελοντής δινει το αντίτιμο της συμμετοχής στην ομαδα μας, προκειμενου η εγγραφή μας να γίνει ομαδικά ως "Ειμαι Ακομα Παιδι". Οι συμμετοχές δηλώνονται είτε με μέιλ είτε με inbox στην ομαδα ως 30 Ιανουαρίου. Η συμμετοχή των παιδιών είναι ευγενική δωρεά του ΣΔΥΗ (Σύλλογος Δρομέων Υγείας Ηρακλείου), ο οποίος διοργανώνει το δρομικό γεγονός και τα έσοδα από τις συμμετοχές θα διατεθούν στα 7 Ιδρύματα του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοια Περιφέρειας Κρήτης. Ανάμεσα στα οποία είναι ενα απο τα δυο ιδρύματα που θα συμμετασχουν μαζι μας όπως το Κέντρο Προστασίας παιδιού στον Πορο.

Τα παιδιά μέσα στα Ιδρύματα δεν έχουν κίνητρα για ζωή , θετικά πρότυπα λόγω έλλειψης γονέων και είναι αποκομμένα από την έννοια και τα οφέλη του αθλητισμού.
Η συμμετοχή των παιδιών σε μία τέτοια διοργάνωση μπορεί να συμβάλει στην ένταξη τους στον αθλητισμό. Επίσης, τα καθιστά ενεργοποιημένα μέλη της κοινωνίας μας και βοηθά στην ένταξη τους σε αυτή. Πέραν όλων , στις 14 Φλεβάρη , 40 παιδιά θα γεμίσουν χαμόγελα και χαρά , καθώς συμμετέχουν σε μία αθλητική διοργάνωση αγάπης που αφορά συγκέντρωση χρημάτων για τα ίδια. Τα παιδιά διδάσκονται με αυτό τον τρόπο την έννοια της συνεισφοράς.

Eπιθυμούμε να λάβουμε μέρος στην διοργάνωση διότι μέσα στους στόχους μας είναι και η έμπνευση νέων θετικών προτύπων, η αποιδρυματοποίηση των παιδιών, η αποθυματοποίηση τους όπως και διάφορες δράσεις εξωστρέφειας και κοινωνικοποίησης. Η συμμετοχή των παιδιών στο LOVE RUN , άπτεται ακριβώς των στόχων μας.

Δηλώστε συμμετοχή, εμπνεύστε ένα παιδί …εμπνευστείτε…! χαρίστε χαμόγελα σε ένα παιδί και σε εσάς τον ίδιο…!

*Δείτε αναλυτικά πληροφορίες στο site του ΣΔΥΗ
(Σύλλογος Δρομέων Υγείας Ηρακλείου) για το LOVE RUN ,
www.loverun.gr

 

Δείτε την πρόσκληση της εκδήλωσης

Ενημερωθέιτε για το Love Run 2016

Δείτε τις τεχνικές οδηγίες για το Love Run 2016

Δελτία τύπου της εκδήλωσης: eKriti.gr - FlashNews.gr - CretaLive.gr
- IraklioBlog.gr - Entercity.gr - MagicBuzz.gr

Ευχαριστήρια της εκδήλωσης: Εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ

Συνέντευξη για την εκδήλωση: TV Creta


Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση

Σήμερα το Ηράκλειο γέμισε Αγάπη!: Δελτίου Τύπου - 2η θέση σε ομαδικές εγραφές το "Είμαι Ακόμα Παιδι" (2η σελίδα)

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2016 στις 12:00 - Απόδραση

Η "Αποδραση" ειναι ενα εορταστικο τραπεζι στις 10 Ιανουαριου 2016 στο μεζεδοπωλειο "Αρρενων και Θηλεων" στο Ηρακλειο, ώρα 12:00 το μεσημερι) μαζι τα 28 παιδια του Κεντρου Προστασιας Παιδιου, στον Πορο, Ηρακλειου, τους 45 εθελοντες της Ομαδας "Ειμαι Ακομα Παιδι" και τους φιλους της δρασης μας, εκτος του ιδρυματικου χωρου.

Ζητουμενο ειναι η συναναστροφη μαζι τους και μεσα απο αυτο και η αναπτυξη της κοινωνικοποιησης των παιδιων , μεσα απο ενα πλουσιο γευμα με φιλους , μουσικη, διασκεδαση και χορο.

Μια ομαδα μουσικων και τραγουδιστων απο τους εθελοντες μας , μας συνοδευει με ζωντανη μουσικη.

Το φαγητο και το αναψυκτικο των παιδιων του Ιδρυματος ειναι ευγενικη χορηγια του μεζεδοπωλειου "Αρρενων και Θηλεων".

Για τους εθελοντες και φιλους της δρασης μας, το μενου κατ' ατομο ειναι 12€.

Το αντιτιμο αφορα μονο το φαγητο & το ποτο και αποδιδεται στους ιθυνοντες του μεζεδοπωλειου. 

Μενού ανά 4 άτομα

ΟΡΕΚΤΙΚΑ
Ντάκο
Τζατζίκι
Φέτα φούρνου
Μακαρόνια με ανθότυρο
Πατάτες τηγανητές
συκώτι σαβόρε

ΚΥΡΙΩΣ
Μακαρόνια με ανθότυρο
Ποικιλία κρεατικών 
Σαλάτα

ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ
Καραμελέ και Σοκολατόπιτα

ΠΟΤΟ
Κρασί - αναψυκτικό 

12€ /άτομο


Καλως ηρθατε λοιπον και μπραβο σας!

Ο καθενας μας προσφερει αυτο που θελει, τον εμπνεει και τον αφηνει χαρουμενο και ολοκληρωμενο! Που σημαινει ο καθενας συνεισφερει με τον δικο του τροπο!!
Σκοπος μας ειναι μια ομαδα εθελοντων που δημιουργει δρασεις εξωστρεφειας και κοινωνικοποιησης των παιδιων!! Εμπνευση νεων θετικων προτυπων για την ζωη τους μεσα απο την συναναστροφη μαζι τους!
Με αλλα λογια αυτο που τους λειπει περισσοτερο ειναι η συντροφια μας κ η επαφη με τον εξω κοσμο!!!

Μοιραζουμε χαμογελα στα παιδια και αυτα μας ανταμειβουν με αγαπη!

Παιξτε μαζι μας!!!!

Δείτε την πρόσκληση της εκδήλωσης

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση

Δείτε τηλεοπτικές καλύψεις για την εκδήλωση: ΚρήτηTV (1:24:00) - TV Creta

Δελτία τύπου της εκδήλωσης: CretePlus.gr - Entercity.gr - Crete-News.gr - IRAKLIOblog.gr - RadioFamily.gr.

Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2015 στις 11:00 - Τα πιο γλυκά Χριστούγεννα
Διοργανώνουμε στις 13 Δεκεμβρίου του 2015 μία χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα 30 παιδιά του Κέντρου Προστασίας Παιδιού στον Πόρο, που περιλαμβάνει την όμορφη διαδικασία παρασκευής γλυκών με τα παιδιά και τον στολισμό δέντρου με αυτά. Ελάτε να παίξουμε μαζί με τα παιδιά κάνοντας «Τα πιο Γλυκά Χριστούγεννα» !

Δείτε την πρόσκληση της εκδήλωσης

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση

Δείτε τηλεοπτικές καλύψεις για την εκδήλωση: ΚρήτηTV (34:15 - 40:29) - TV Creta

Δελτία τύπου της εκδήλωσης: MagicBuzz.gr - Entercity.gr - WomanInLove.gr