Παρακαλώ ενεργοποιήστε το JavaScript στις ρυθμίσεις του πλοηγού σας για την πλήρη λειτουργία του συστήματος !!!

 
  
Βρίσκεστε εδώ: Γίνε εθελοντής
Τα νέα μας
Λίγα λόγια
Αυτό που λείπει περισσότερο στα παιδιά είναι η συντροφιά, το κίνητρο, η εξωστρέφεια και η εμπιστοσύνη.

Βλέπουμε τα παιδιά ως παιδιά όπως όλα τα άλλα!
Δράσεις
Οι δράσεις μας είναι ήδη παρούσες  στο «Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Προστασίας Παιδιού» στον Πόρο, στην «Στεγη Αρρενων Ανηλικων στον Μασταμπα» στην περιοχή του Ηρακλείου. Στο «Ορφανοτροφείο της Μονής Καλυβιανής» στις Μοίρες, στο «Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Αρρένων Χανίων» και στο «Εκκλησιαστικό Ορφανοτροφείο Βουλιαγμένης».
Στόχος μας
Στόχος μας είναι η επέκταση των δραστηριοτήτων μας σε όλα τα Ορφανοτροφεία και Ιδρύματα με παιδιά, στην Περιφέρεια της Κρήτης και στον Ελλαδικό χώρο..
 
Γίνε και εσύ εθελοντής προσφέροντας

Πώς μπορώ να συνεισφέρω?

Συνεισφορά στο έργο μας μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους, καθώς ο καθένας μας μπορεί συνεισφέρει με ότι τον εμπνέει και τον αφήνει ικανοποιημένο. Αυτό σημαίνει διαθέτουμε από το υστέρημα του χρόνου μας όσο και όποτε εμείς επιλέξουμε, αρκεί να είμαστε συνεπείς διαφρετικά τα παιδιά βιώνουν ματαίωση.

Συγκεκριμένα:

  • Μέλος της ομάδας Παιδιών - εθελοντής που περιλαμβάνει επισκέψεις στα Ιδρύματα και παιχνίδι, συζήτηση, συντροφιά με τα παιδιά.

  • Εθελοντής στα οργανωτικά. Για να λειτουργήσει η ομάδα κάποιοι από εμάς διαχειρίζονται θέματα όπως: την ηλεκτρονική αλληλογραφία, το πρόγραμμα επισκέψεων, τις αιτήσεις και την ενημέρωση των νέων εθελοντών, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως fb (αναρτήσεις, φωτογραφίες, προώθηση), τα Δελτία Τύπου που περιγράφουν τις δράσεις της ομάδας σε ΜΜΕ, συντονίζουν τα αιτήματα χορηγιών, ή οργανώνουν μία νέα δράση ή εκδήλωση βάσει μιας ιδέας, βίντεο προώθησης και φωτογραφίες, συνεντεύξεις σε τηλεόραση ή ραδιόφωνο, μεταφορά παιδιών σε κάποια εκδήλωση, παρουσιάσεις - ομιλίες σε εκπαιδευτικά ιδρύματα, σεμινάρια και όπου μας προσκαλέσουν.
  • Μεταφορά πληροφορίας. Μόνο να μιλήσουμε σε κάποιον για την ομάδα Είμαι Ακόμα Παιδί, το ποιοι είμαστε και τί κάνουμε , είναι συνεισφορά! Κοινοποίση των αναρτήσεων μας στο fb ή ηλεκτρονικών άρθρων. Έτσι εμπνέονται άνθρωποι ακόμα και από άλλες πόλεις να συνεχίσουν το έργο μας, να προσφέρουν όπως επιθυμούν ή ακόμα μπορεί να μας προτείνουν κάτι που δεν έχουμε σκεφτεί ή που ψάχνουμε. Μπορεί να έχετε επαφή με ανθρώπους που θα ήθελαν να προσφέρουν τον χώρο τους ή είδη πρώτης ανάγκης, προτείνετε τους να έρθουν σε επαφή μαζί μας.

  • Στηρίζετε το έργο μας. με την παρουσία σας σε κάποια από τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούμε εκτός ιδρυματικού χώρου. Άλλωστε στόχος είναι τα παιδιά να έρχονται σε επαφή με ανθρώπουςκαι να νιώθουν μέρος της κοινωνίας μας.